Danseskolen Bårds Dans   -   Haakon VII gt 23 C, 7041 Trondheim   -   Telefon: 90 99 01 78   -   E-post: post@bardsdans.no 

Fra Januar 2022 nye lokaler i Trondheim på Lade
Haakon VII gt 23 c

Videreutvikling
Danseskolen Bårds Dans drives og eies av danselærer Bård Johan Aftret. Bor i Trondheim. Utdannet fra Norges Danselærer Forbund med full danselærer eksamen. Har holdt på med dans siden 1978. To nye instruktører i disco & freestyle og barnedanser blir med i teamet fra januar 2021.


CORONA SITUASJONEN VÅREN 2021
Jeg har direkte kontakt med smittevernkontoret i Trondheim.  Der får jeg oppdatering. Det er gitt tillatelse for dans under 20 år. Vedrørende våre lokaler så må vi ha adgangskort og kode for å komme inn i salen. Og de sanitærere forhold, som toaletter er i lukkede områder. Alt befinner seg rett utenfor dansesalen. Vi har antibac og vi holder god avstand.

Vårsemesteret 2022
Vi flytter inn i nytt studio og blir heretter i Haakon VII gt 23 C. Stor sal med speil på veggene og flere gode fasisiliteter. Parkering helt inn til døren.

CORONA SITUASJONEN VÅREN 2022
Vi har antibac og har mindre klasser. Vi følger de regler og restriksjoner som myndighetene oppdaterer underveis. Vi har toaletter og andre fasiliteter i lokalene.  Gode sanitære forhold. Alle instruktører har egne koder for å komme seg inn i salen.Levert av  
mangadexmangadex