Danseskolen Bårds Dans   -   Haakon VII gt 23 C, 7041 Trondheim   -   Telefon: 90 99 01 78   -   E-post: post@bardsdans.no 

Bård Aftret

Utdannet profesjonell danselærer gjennom NDF. Har vært aktiv i dansens verden i 43 år nå. Tidligere aktiv konkurransedanser. Deltok på flere konkurranser også NM i Elite i sportsdans. Var i mange år hos Almas Danseskole hadde en rekke danseoppvisninger og underviset som assistent for Norny Gran. Har jobbet på flere andre danseskoler og i flere danseklubber i Trondheim og omegn. Var også koreograf i 1998 i Studentersamfunnet i en Cabaret .Etter at aktivt delen som danser ble lagt på hylla i 1991 startet Bård å utdanne seg, Som trener, danselærer og dommer. Dømmer konkurranser på flere nivåer.

.

Andrine Brøndbo

Jeg heter Andrine Brøndbo og er snart 17 år. Som 10-åring startet jeg med freestyle discojazz og slow og har konkurret aktivt på toppnivå (champ/elite) i Norge og har 5 førsteplasser i NM. Jeg har også. Jeg har også deltatt i konkurranser i England med verdens størtse freestylekonkurranse "DKKQ" som det beste minnet. Til daglig går jeg Helse og oppvekstfag på Heimdal Videregående skole og gleder meg til å undervise barn og ungdom i forskjellige dansestiler.

Christina Presthus

Jeg heter Christina og har danset freestyle, discojazz og slow i 5 år. Jeg har vært med på mange konkurranser helt oppe på elitenivå og har 3 førsteplasser fra NM. Det har også blitt konkurranser i England og jeg har deltatt på "DKKO" , verdens største freestyle konkurranse 2 ganger. Jeg går i helse og oppvekstfag på Heimdal videregående skole og glad i å være sammen med barn. Gleder meg til å lære bort forskjellige dansetiler!

Sindre O. Røstum

Pr mannen som utformer flyere og plakater og bidrar med promotering. Utdanning fra BI i Trondheim. Dyktig på data og PR utforming.
 

Levert av  
mangadexmangadex